Gjør det følelsesløst å vare for alltid?

Som vi har snakket om mange ganger, rapporterer noen menn at Viagra hjelper med tidlig utløsning. Det kan redusere følelsen, og det kan også hjelpe i “rebound time”, og får deg tilbake i handlingen veldig raskt, selv om du hopper litt på pistolen.

Også som vi har nevnt, har et nytt stoff, Priligy (dapoxetin) kommet ut. Designet opprinnelig som et antidepressivt middel, lover det å hjelpe med tidlig utløsning. Den er tilgjengelig nå i deler av Europa, men det klarte ikke å få amerikanske godkjenninger for noen år siden, og det er ikke klart om det noen gang vil slå USA-markedet.

Disse to løsningene er piller du pop. Men en ny studie kom bare ut som viser at en spray-on-anesthetic også er effektiv:

De første amerikanske forsøkene på en spray-on-anesthetic for penis viste at det økte tiden til utløsning nesten fem ganger, og ga den første gode løsningen for tidlig utløsning, rapporterte forskere i dag.
Det er egentlig ikke noe nytt her. Ejaculation forsinkelse kremer og jevn kondomer har vært tilgjengelig over-the-counter i år. Tiden vil fortelle om menn vil finne denne spray-on verdt trøbbel – studien rapporterer at den øker gjennomsnittlig tid fra .6 minutter til 2,6 minutter. Ingen rapporter om hvordan det føles å ha en litt dummet penis, skjønt …

Det er verdt å merke seg at tidlig utløsning ofte behandles gjennom øvelser hvor menn kan lære å forsinke utløsning selv. Det er ganske forskjellig fra erektil dysfunksjon som i mange menn har en fysisk grunnlag og kan bare behandles med medisinering.