Myte # 1: Viagra er et afrodisiakum

I tusenvis av år har mennesker vært på jakt etter et afrodisiakum – et stoff som kan øke seksuell lyst og ytelse. Rå østers, jordet rhinoceros horn, grønn M & Ms, etc. har alle blitt spurt for deres evne til å øke seksuell interesse.

Moderne medisin har selvfølgelig endelig gitt løftet om økt seksuell ytelse med de tre store PDE5-hemmene (VLC). Imidlertid er disse virkelig magiske stoffene egentlig ikke aphrodisiacs. De påvirker kroppen, ikke tankene, og dette teller mange forventninger og tro folk hadde om menneskelig seksualitet.

VL & C øker ikke seksuell interesse, kun evne til å få og vedlikeholde ereksjon. Å ta et av disse stoffene vil ikke være nok, for de fleste, å produsere en ereksjon. Det må være en slags seksuell stimulering og / eller interesse for å produsere resultatet. De er inerte på sinnet, men svært aktive på kroppen.

Det er imidlertid viktig å merke seg at det er en sterk tilbakemeldingseffekt. Den tilliten som kommer med evnen til å bli vanskelig, kan produsere ønsket, både i deg selv og i en partner, for sex. Det er en positiv tilbakemelding loop her som ikke bør ignoreres. Men feilaktig VL & C for aphrodisiacs kan føre til mye forvirring.